Patru premii pentru Dacii la Concursul de Eleganta Sinaia 2015

Spectacol total la Concursul de Eleganta Sinaia 2015, organizat de Retromobil Club Romania pe data de 27 iunie pe Domeniul Regal Peles. Marele castigator al competitiei a fost automobilul CORD 812 Custom Beverly, din 1937, pe care il puteti vedea la Tiriac Collection.

Juriul i-a acordat un premiu special pilotului Dan Spuderka. Brasoveanul a participat la Concursul de Eleganta Sinaia 2015 cu o Daci犀利士
a 1300 din 1972. Acelasi automobil a mai obtinut primul loc la “Fabricat in Romania”, si locul III la “Automobile de Competitie”, o categorie castigata de o Alfa Romeo Giulia 1600 Sprint Speciale din 1965. Pe locul doi s-a clasat un Porsche 911 Carrera.

La categoria “Fabricat in Romania”, locul doi a fost obtinut de un Oltcit Club din 1982 detinut de Adrian Honoriu Ghizdavu, iar pe pozitia a treia s-a clasat o Dacia 1310 din 1985, aflata in posesia lui Alexandru Alexandrescu.

Mai multe despre masina lui Dan Spuderka puteti afla de pe site-ul nostru, www.daciaclasic.ro.

spuderka 1

Rezultate complete ale Concursului de Eleganta de la Sinaia pot fi vazute pe site-ul www.retromobil.ro.

Evenimentul a fost organizat de Retromobil Club Romania sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei, in parteneriat cu Primaria Orasului Sinaia si cu sprijinul Muzeului National Peles. Competitia este inscrisa in calendarul international FIVA.