Intalnirea Internationala “Dacia Clasic” 2019

Intalnirea Internationala “Dacia Clasic” 2019

Dragi colegi,

Anul acesta, Intalnirea Internationala “Dacia Clasic” va avea loc la Constanta. Evenimentul se va desfasura in perioada 13-16 iunie a.c.

Evenimentul este organizat de sectia “Dacia Clasic” din cadrul Retromobil Club Romania. Mai jos gasiti procedura de inscriere, regulile de participare si programul detaliat al evenimentului.

Intalnirea din acest an va fi un eveniment aniversar cu ocazia implinirii a 50 de ani de la lansarea in fabricatie a modelului DACIA 1300.

In premiera evenimentul se va desfasura pe parcursul a 4 zile prilej cu care ne putem cunoaste si socializa mai bine.

Locatia de cazare va fi complexul Scoica Land situat in Mamaia Nord pe malul lacului Siutghiol.

Dorim sa va anuntam ca participantii care intentioneaza sa-si programeze o vacanta pe litoral in aceeasi perioada pot sosi mai devreme si pot pleca mai tarziu din complexul Scoica-Land, beneficiind de reducerea de 20% obtinuta de RCR fata de pretul de receptie.

REGULAMENT EVENIMENT

Evenimentul se adreseaza exclusiv membrilor Retromobil Club Romania posesori de automobile Dacia atestate sau youngtimer.

Inscrierea la eveniment se face exclusiv pe platforma agreata de organizator (formular disponibil mai jos si in sectiunea evenimente pe pagina Retromobil Club Romania) in limita a 45 de echipaje (2 persoane – copiii in varsta de pana la 14 ani au gratuitate). Inscrierea devine valida in urma emailului de confirmare.*

In vederea inscrierii si participarii la eveniment, membrii RCR trebuie sa aiba cotizatia pe anul in curs platita.

*Conform hotararii Consiliului Local al Primariei Constanta, accesul in Piata Ovidiu se face exclusiv pe baza permisului de acces pentru fiecare masina in parte, de aceea participantii sunt rugati sa trimita pe adresa de secretariat@daciaclasic.roin urma email-ului de confirmare, urmatoarele documente in copie: certificat inmatriculare, RCA, CI, acord GDPR (poate fi descarcat dand click pe denumire). Va multumim pentru intelegere!

Membrii RCR pot participa la eveniment cu masinile (Dacia) atestate ca vehicul istoric.

Se exclud de la punctul anterior masinile care nu au implinit 30 de ani de la fabricare, dar care in urma restaurarii sau conservarii acestora intrunesc toate celelalte criterii pentru atestare. Inscrierile pentru aceasta categorie de masini se vor face doar pe adresa de email secretariat@daciaclasic.ro.

INSCRIEREA PARTICIPANTILOR

Inscrierile vor avea loc in perioada 15.05.19 – 10.06.19, iar lista completa de participanti va fi publicata cu 48h inaintea evenimentului.

Evenimentul recunoaste termenul de “echipaj” astfel: doi participanti per vehicul (pilot si co-pilot). Totodata este recunoscuta ca “echipaj” formula de 2 soferi (participanti) per o camera de cazare. In cazul ultimei variante (2 soferi/1camera) recomandam la momentul inscrierii mentionarea in sectiunea “co-pilot” a persoanei cu care doriti sa impartiti camera (chiar daca cea din urma participa la randul ei cu o masina si completeaza formularul de inscriere).

Este necesara comunicarea tuturor membrilor echipajului care va insotesc la eveniment daca acesta depaseste 2 persoane (va rugam completati campul Persoane suplimentare din formularul de inscriere).

Pentru mai multe informatii si lamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: secretariat@daciaclasic.ro

PROGRAM EVENIMENT

JOI 13.06.2019 (sosirea echipajelor, program liber ales, sueta colectionarilor)

12:00 – Sosirea echipajelor (Check in Hotel Scoica Land)

  • Ora de sosire este la alegerea fiecarui echipaj

Program liber ales

Seara – Sueta colectionarilor (degustare de produse traditionale)

VINERI 14.06.2019 (servire mic dejun, expozitie/plaja, cina festiva)

07:00 – 10:00 – Servire mic dejun

11:00 – 17:00 – Plecare in parada catre plaja Kazeboo

  • (masinile vor fi expuse pe promenada din fata plajei. Participantii vor beneficia de pret preferential la inchirierea de sezlonguri si masa de pranz)

 20:00 – Cina festiva

MENIU PESCARESC (platou pescaresc+chefal la plita)

MENIU TARANESC (platou taranesc + ceafa de porc la gratar)

  • In jurul orelor 19:30 se va pleca cu vaporetul de la complexul Scoica Land catre Insula Ovidiu unde va avea loc cina festiva. In cadrul cinei festive va avea loc o festivitate de premiere.

SAMBATA 15.06.2019  (servire mic dejun, parada/expozitie, servire pranz)

07:00 – 10:00 – Servire mic dejun

11:00 – 16:00 – Parada & Expozitie

  • 11:00 – plecare in parada spre Piata Ovidiu unde va avea loc expozitia finala si Votul Publicului – fiecare masina atestata ca si vehicul istoric va avea atribuit un numar de concurs pe care vizitatorii il vor vota
  • 13:00 – servirea pranzului la Restaurant Zebrano aflat in incinta pietei
  • 15:00 – inchiderea urnei de vot. Inmanarea premiului
  • 16:00 – sfarsitul expozitei; plecare in coloana catre hotel.

17:00 – Program liber ales

DUMINICA 16.06.2019 

“Mult a fost putin a mai ramas”

07:00 – 10:00 – Servire mic dejun

12:00 – Plecarea echipajelor

Taxa de participare: 

  1. Contravaloarea taxei de participare este de 550RON/echipaj (2 persoane);

Taxa de participare include:

3 nopti de cazare (mic dejun inclus); cina festiva; masa de pranz (sambata)

Plata se va face in contul Retromobil Club Romania, avand subiectul: Taxa Participare Dacia Clasic: Banca Romana pentru Dezvoltare – Sucursala Triumf; Numar cont : RO 70 BRDE 445 SV 0 0 7 8 2 3 8 4 4 7 0     

 sau

2. Membrii RCR, posesori de Dacia (atestata/youngtimer) care doresc sa participe exclusiv la expozitia din Piata Ovidiu, sambata, 15.06.2019, vor achita o taxa de 30 RON (materiale promotionale) – inscrierea in acest caz se va face pe adresa de email secretariat@daciaclasic.ro.

PENTRU INSCRIERI COMPLETATI FORMULARUL DIN LINKUL de mai jos:

https://forms.gle/vpUQHTJEvSr2wEiq6

Sectia Dacia Clasic
15.05.2019