Polonezii si romanii pasionati de Dacia se intalnesc, in 2015, in Satu Mare si Cracovia

Notati deja in calendarul pentru 2015 intalnirea cluburilor DRUM BUN ale pasionatilor de autoturisme istorice Dacia. Primul eveniment este programat in Satu Mare in perioada 5-7 iunie 2015, iar urmatorul intre 3 si 6 septembrie 2015 la Cracovia, Polonia.

Evenimentele isi propun sa reuneasca pasionati de automobile Dacia, dar si sa prezinte cele doua localitati si imprejurimile. Atat la Cracovia, cat si la Satu Mare se vor face excursii in imprejurimi si vor exista inclusiv spectacole artistice, gratare si degustari de palinca, pentru cei care nu sunt soferi.

Mai multe informatii gasiti pe forumul daciaclub.ro.

dacia de polonia

In perioada 12 – 14 decembrie 2014, mai multi pasionati de Dacia s-au dus la Cracovia, la invitatia DRUM BUN, o asociatie care a ajuns sa includa nu doar posesorii de masini romanesti din Polonia, ci si persoane din aceasta tara care apreciaza cultura noastra.

In vara lui 2014, polonezii au venit si ei in Satu Mare, la cea de a treia intalnire internationala a posesorilor de automobile istorice Dacia. Toti cei din asociatie sunt polonezi, care invata limba romana si sunt interesati sa afle cat mai multe despre tara noastra.

Noi toti de aici, iubim foarte mult Romania, de fapt, suntem niste polonezi pe care ii aduna tocmai aceasta iubire, si am fi fericiti dacă am putea contribui la crearea unor legaturi de cooperare turistica si economica intre Satu Mare si Cracovia si chiar a unei infratiri. Ne-ati adus multe daruri de pe la voi dar cel mai important pentru noi este tricolorul romanesc pe care il privim cu iubire si respect!”, a declarat Monica Stefanczik, potrivit portalsm.ro.