Retro Parada Toamnei 2014 va fi organizata in 23 de orase din tara

Retro Parada Toamnei 2014, eveniment de referinta in caledarul Retromobil Club Romania, va avea loc anul acesta in 23 de orase. Veti vedea la eveniment nu doar dacii, dar si alte modele de masini istorice.

In 20 dintre ele, Retro Parada Toamnei se va tine sambata, 11 octombrie. Exceptie fac Craiova si Odorheiu Secuiesc, unde evenimentul va avea loc pe 12 octombrie, Iasi, cu expozitia programata pentru 18 octombrie, si Tirgu Mures, unde vor exista doua zile de Retro Parada, pe 10 si pe 11 octombrie. Iesenii au amanat evenimentul cu o saptamana pentru a evita suprapunerea cu ceremoniile organizate de Sf. Paraschieva.

retro parada toamnei

Retromobil Club Romania anunta ca la eveniment si-au anuntat participarea peste 450 de vehicule istorice, inclusiv camioane, care vor putea fi admirate in Ploiesti si Craiova.

Anul acesta, Retro Parada Toamnei 2014 se va organiza in premiera in Bacau, Caciulata, Odorheiu Secuiesc si Vaslui. O alta noutate este faptul ca, la Timisoara, evenimentul va avea un caracter international, pentru ca vor veni si colectionari din Serbia si din Ungaria.

La Sibiu, Retro Parada Toamnei este inclusa in Sibiu Rally Challenge, iar la Targu Mures, expozitia se va desfasura pe durata a doua zile, in cea de-a treia fiind programat un raliu de regularitate cu finish-ul la Odorheiu Secuiesc.

La Bucuresti, expozitia este organizata intr-o noua locarie, Parcul Lumea Copiilor (Palatul Copiilor).

Anul trecut, evenimentul s-a bucurat de vreme buna in multe orase din tara, dar si de un numar mare de iubitori ai masinilor istorice, dornici sa afle mai multe despre intretinerea lor.

Retromobil Club Romania a publicat pe site-ul sau orasele in care va avea loc evenimentul si orele intre care puteti vedea automobilele istorice:

parada 1