Clubul posesorilor de Dacia 1100 organizeaza Intalnirea Nationala pe 15 august

Soferii de masini Dacia 1100 se vor strange anul acesta la Medias, in perioada 15-17 august, in carul Intalnirii Nationale 1100club.ro. Deja au confirmat prezenta la eveniment 18 membri ai clubului, impreuna cu automobilele lor.

Programul cuprinde o vizita la Muzeul Automobilului Romanesc din Campulung, in colectia carora se regasesc si doua automobile Dacia 1100, apoi soferii vor continua traseul catre Medias, via Brasov.

Sambata, vor participa la expozitia organizata in Piata Regele Ferdinand I din Medias, eveniment urmat de discutiile intr-o atmosfera relaxanta la campingul Doua Lumi.

intalnire

Ne vom intoarce la garaje pe Transfagarasan pentru a da ocazia batranelor doamne sa demonstreze inca o data agilitatea si rezistenta cu care au fost proiectate“, spun reprezentantii 1100club.ro intr-un comunicat.

Clubul 1100 a inceput sa prinda contur in ianuarie 2004, iar actul sau de nastere a intrat in vigoare pe 16 octombrie 2005, cu ocazia primei intalniri de la SIAB, organizata de Retromobil Club Romania.

Pe masura ce timpul a trecut, s-au alaturat tot mai multi posesori de Dacia 1100, dar si persoane care detineau automobile inrudite, precum Renault 10 si Renault Dauphine.

Scopul acestor intalniri, dar si al forumului, este de a-i molipsi si pe altii cu “microbul” Dacia 1100, “o masina care inca n-a disparut si face in continuare furori pe sosele“.

Intalnirile Nationale Dacia 1100 au mai avut loc pana acum in Pitesti, Paltinis, Cheia, Reci (Covasna), Tusnad, Sighisoara si Lepsa (Vrancea).