Daciile, invitate sa se inscrie la “Concursul de eleganta” de la Sinaia

Cele mai frumoase Dacii istorice sunt asteptate sa se inscrie la editia a IV-a a “Concursului de eleganta” de la Sinaia, unul dintre evenimentele de referinta din Calendarul Retromobil Club Romania.

Organizata sub Inaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al Romaniei, intalnirea va avea loc pe 28 iunie si isi propune sa adune automobile conservate sau restaurate in detaliu. Daciile vor concura la categoria “Fabricat in Romania”.

hor

Juriul international va puncta nu doar aspectul si starea tehnica a masinii. Fiind un concurs de eleganta, si proprietarii trebuie sa se imbrace (si coafeze) potrivit anului in care a fost fabricat automobilul.

Inscrierile continua pana in data de 14 iunie pe adresa secretariat@retromobil.ro

Anul trecut, la “Concursul de eleganta” de la Sinaia, la categoria Fabricat in Romania, castigator a fost Nicu Bucalet cu Dacia 1300 LS din 1978. Celelalte doua premii au fost castigate de Cristian Gaspar  cu Dacia 1100 din 1970 si de Horatiu Popa, cu Dacia 1300 din 1971.

sutica1

Retromobil anunta ca pana la aceasta ora exista peste  2o de cereri de inscriere pentru concurs, la toate categoriile, si 10 pentru expozitie.

Participarea la eveniment este posibila in urma validarii inscrierii de catre Comitetul Organizatoric al concursului in data de 14 iunie. In mod automat, masinile care nu vor fi validate pentru concurs vor putea participa la expozitie.

ls

Va rugam sa nu achitati taxa de participare /carte F.I.V.A. inainte de anuntarea oficiala a listei de participanti.

Cei care s-au inscris in concurs cu automobile care nu poseda Carte de Identitate F.I.V.A. sunt rugati sa trimita pe adresa
secretariat@retromobil.ro cererea, declaratia si o fotografi digitala ¾ fata a automobilului. Fotografiile trebuie facute in spatii deschise, fara automobile sau cladiri in cadru, modelele decapotabile trebuind fotografiate cu softopul inchis.