Intalnirea Dacia Clasic 2016

Retromobil Club Romania organizeaza in perioada 6-8 mai 2016 evenimentul anual “Intalnirea Dacia Clasic” ce se va desfasura si in acest an in Brasov.

Locul de intalnire va fi ca de obicei parcarea motelului Timisul de Jos unde participantii sunt asteptati in dupa-amiaza zilei de vineri 6 mai. Seara zilei de vineri va fi rezervata sosirii participantilor, cazare, discutii.

edi2

Sambata intre orele 10 si 14 se va desfasura in Piata Sfatului expozitia vehiculelor istorice (accesul masinilor se face pe baza de inscriere si transmitere copie CI cu mentiunea “vehicul istoric” – in baza locurilor ce vor fi agreate cu Primaria Brasov – pe adresa de mail secretariat@daciaclasic.ro). Pentru vehiculele istorice va rog sa transmiteti numarul persoanelor participante pentru fiecare masina. (adulti + copii).

Intre orele 15 si 20 in parcarea motelului va avea loc expozitia tuturor vehiculelor participante, pe modele si categorii, jocuri si concursuri, muzica, DJ, invitati speciali, bazar auto. Nu este nevoie de inscriere.

Ziua de duminica va fi rezervata intoarcerii catre casa.

Cazarea participantilor la motelul Timisul de Jos se va face prin rezervare telefonica la nr 0752041041 – receptie – in limita locurilor, in ordinea solicitarii si achitarii unui avans catre motel. Toate camerele sunt rezervate participantilor la eveniment, va rugam mentionati ca sunteti participanti cand faceti rezervarea.

Pe masura ce apar noutati va vom tine la curent.